Systima Regnskap har fått Maestro årsoppgjør integrasjon!

Lesetid: 5 min

Vi har et åpent API så 3. parter kan lage integrasjoner mot Systima Regnskap.

Hvordan integrasjonen mot Maestro årsoppgjør fungerer

Denne integrasjonen er perfekt for de som skal sende inn årsoppgjør eller skattemelding og ønsker en sømløs og problemfri overføring av regnskapsdata. Med denne løsningen slipper du å bekymre deg for manuelle feil eller tidkrevende prosesser, da alt blir automatisk og effektivt håndtert både fra Systima Regnskap og Maestro. Dette gjør det enkelt å sikre at alle nødvendige data blir korrekt overført og oppdatert, slik at du kan fokusere på andre viktige oppgaver. Integrasjonen bidrar til en mer strømlinjeformet arbeidsflyt, sparer tid og reduserer risikoen for feil, noe som gjør den til et ideelt verktøy for både små og store virksomheter.

Du registrerer Systima Regnskap som ditt regnskapssystem i Maestro ved å bruke det vanlige brukernavnet og passordet for den aktuelle kunden. Deretter er alt klart for å overføre data til saldobalansen i Maestro, slik at du sømløst kan importere tall fra Systima. Hvis du ikke allerede har en brukerkonto hos Maestro, må du kontakte dem for å opprette dette. Kontakt Maestro for mer informasjon.

Hva er integrasjoner mot ERP?

Integrasjoner mot regnskapsprogrammer har blitt hjørnesteinen i effektiv økonomistyring for bedrifter i dagens digitaliserte verden. Disse integrasjonene muliggjør sømløs overføring av data mellom ulike systemer, og forenkler dermed bokføringsprosessen betydelig. Ved å koble regnskapssystemet til andre forretningsapplikasjoner, som salgs- og faktureringssystemer, skaper man en helhetlig og automatisert økonomiplattform.

En vellykket integrasjon gir bedrifter muligheten til å unngå manuelle feil og redusere tid brukt på repetitiv datainntasting. Dette resulterer i økt nøyaktighet og effektivitet, frigjør ressurser for mer strategiske oppgaver. Samtidig gir integrasjonene sanntidsinnsikt i økonomiske data, noe som er avgjørende for informerte beslutninger.

Utviklingen innen regnskapsintegreringer fortsetter å akselerere, drevet av behovet for økt automatisering og bedre datadrevne beslutninger. Å implementere robuste integrasjoner mot regnskapsprogrammer har derfor blitt en kritisk suksessfaktor for moderne virksomheter som søker å oppnå optimal økonomistyring.

Se alle våre integrasjoner

Vi har en egen side hvor vi lister opp alle våre integrasjoner. Når du er logget inn i Systima vil du se den samme oversikten, og også ha muligheten til å aktivere integrasjoner.

Ønsker du lage en integrasjon mot ERP systemet Systima Regnskap?

Dersom du ønsker lage integrasjoner mot Systima hører vi gjerne fra deg. Fyll gjerne ut dette kontaktskjemaet.

Spørsmål og svar

Hvordan oppretter man integrasjon mot Maestro?

Har du en brukerkonto, logger du inn ved å bruke brukernavnet og passordet for den aktuelle kunden. Hvis du ikke har en brukerkonto der fra tidligere, må du kontakte Maestro.

Hva koster integrasjonen med Maestro?

Prisene fastsettes av Maestro; ta kontakt med dem for mer informasjon.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");