Systima har lansert selvstendig lønnsmodul!

Lesetid: 5 min

Systima har nå lansert en selvstendig lønnsmodul!

Systima lanserer ny lønnsmodul med bankintegrasjon for sømløs lønnskjøring

Systima har gleden av å kunngjøre lanseringen av sin nye lønnsmodul med full bankintegrasjon, et banebrytende verktøy som vil gjøre lønnskjøring enklere, raskere og mer nøyaktig for bedrifter i alle størrelser. Nå vil brukerne kunne håndtere hele lønnsprosessen fra ett og samme sted – fra utregning av lønn til utbetaling via deres valgte bankforbindelse. Systima har bankintegrasjon mot nesten alle Norske banker, som eksempel DNB, Nordea, Sparebanken, Eika osv.

Gratis timeføring

Alle som bruker lønnsmodulen kan bruke timeføring gratis. Timeføring er både mulig å bruke på PC / Mac, samt via Systima sin mobil app som funker til både Android og Apple. Timeføring kan automatisk danne lønnsgrunnlag, for effektiv lønnskjøring.

Effektiviser lønnsprosessen med full automatisering

Med den nye lønnsmodulen tar Systima et stort skritt mot full automatisering av økonomifunksjonene i små og mellomstore bedrifter. Modulen er designet for å forenkle hele lønnskjøringen ved å integrere direkte med bedriftens bank. Dette betyr at alle lønnsutbetalinger kan håndteres direkte fra Systima-plattformen, uten behov for manuelle overføringer eller ekstra programvare.

For bedriftseiere og regnskapsførere betyr dette en drastisk reduksjon i tiden brukt på administrasjon, samt færre muligheter for feil. Systemet beregner automatisk skatter, pensjonsinnskudd og andre fradrag basert på de nyeste reglene og forskriftene. Med et par enkle klikk kan hele lønnsprosessen fullføres, og utbetalingene går direkte fra bankkontoen til de ansattes kontoer.

En brukervennlig løsning som vokser med bedriften

Systima har alltid hatt som mål å tilby løsninger som kan tilpasses bedriftenes vekst. Den nye lønnsmodulen er intet unntak. Uansett om bedriften har én eller 50 ansatte, kan modulen skaleres opp eller ned i takt med bedriftens behov. Løsningen er spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter som ønsker en brukervennlig plattform med alle nødvendige funksjoner for lønnsadministrasjon, inkludert skatteberegning, utleggshåndtering, og reiseregninger.

Klar for fremtiden med kontinuerlige oppdateringer

Systima har som mål å være i forkant av teknologiutviklingen innen økonomi- og lønnssystemer. Den nye lønnsmodulen med bankintegrasjon vil fortsette å bli oppdatert med nye funksjoner og forbedringer basert på tilbakemeldinger fra brukere. Systima lover også at fremtidige oppdateringer vil inkludere ytterligere integrasjoner med tredjepartstjenester og flere automatiseringsmuligheter.

Kom i gang i dag

Systimas nye lønnsmodul er nå tilgjengelig for alle eksisterende og nye kunder. Med enkle onboarding-prosesser og rask integrasjon, kan bedrifter komme i gang med å bruke modulen på kort tid. Systima tilbyr også kundesupport som står klare til å hjelpe bedrifter med å få mest mulig ut av den nye funksjonen.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");